Kanin i Westmalle Tripel

Ingredienser:

ca. 1 kg. kanin (5 - 6 lår)

50 g. smør (2 x 25 g.)

4 spsk. olie

5 løg

500 g. champignon

3 spsk. persille

2 fl. Westmalle Tripel

100 g. creme fraiche

salt og peber

Tilberedning:

Kaninen(stykkerne) gnides ind i olie, salt og peber. Kødet lægges i en i en stor plastpose (ca. 8 ltr.) og trækker i ca. 2 timer eller fra dag til dag.

Kødet brunes i panden i 25 g. smør. Derefter lægges kaninen i gryden sammen med de 2 fl. Westmalle Tripel. Løgene brunes og tilsættes. Retten bringes i kog og simrer derefter i ca. 1½ time.

Når rettten er færdig, brunes champignonerne (i skiver eller tern) i 25 g. smør.

Champignoner og persille tilsættes. Retten koges lige op og så tilsættes creme fraichen.

Tilbehør:

Ris / salat & Westmalle Tripel